Redken & Eleven

Wij vinden dat jouw haar het allerbeste verdient. Daarom gebruiken wij alleen maar goede en verantwoorde producten. Laat je verrassen door de kracht van Redken en Eleven. 

Onze producten

Redken & Mooie kleuren

Redken producten zijn innovatieve producten van professionele kwaliteit. Het wordt wereldwijd gebruikt door veel kappers. De shampoos en conditioners kunnen dagelijks gebruikt worden. En wanneer je haar toe is aan een extra boost kan je je routine aanvullen met de verzorgende haarmaskers. Herstel en verzorg je haar waardoor het elke dag lijkt alsof je net van de kapper komt. Gebruik voor de finishing touch het Redken haarserum wat je haar zacht maakt en mooi laat glanzen.

Color Extend Shampoo

Redken Color Extend Blondage. De ultra violet pigmenten in de shampoo helpen de blonde kleur behouden en voorkomen geeltinten. Het resultaat is een koele blonde kleur. 

Soft Hair Shampoo

Redken All Soft Mega Shampoo. Een extreem hydraterende shampoo voor de verzachting van droog haar. De shampoo is ideaal voor alle types droog haar; krullen, steil en slag. 

Bonding Concentrate Shampoo

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo en conditioning. Een krachtige, verzorgende shampoo die schade aan het haar zichtbaar terugdraait in slechts één behandeling.

All Soft Haarmasker

Redken All Soft Heavy Cream. Een hydraterend haarmasker voor stug en weerbarstig haar. Het haarmasker geeft broos haar zijn kracht en zachtheid terug. 

Color Extend Brownlights

Een kleurcorrigerende shampoo voor bruin haar die geel/oranje ondertonen neutraliseert waardoor je weer een prachtige egale basistoon krijgt.

 

Extreem Length Styling

De Redken Extreme Length Leave is een beschermende treatment die zorgt voor sterk, lang en gezond haar. Voorkom gespleten haarpunten en zorg voor gezond haar.

Onze producten

Eleven & Duurzaam

Een range van simpele maar zeer doeltreffende producten. De natuurvriendelijke producten van Eleven Australia bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, aminozuren en organische arganolie en zijn parabenen- en glutenvrij. Een merk dat de Australische levensstijl belichaamt en perfect past bij de Nederlandse “way of life”.

Blonde Shampoo

Eleven Australia Keep My Blonde Shampoo en Treatment. Een musthave behandeling voor mooi blond en geblondeerd haar. Ontdek de werking van violet pigmenten. 

Moisture Shampoo

Eleven Australia Moisture Shampoo voedt het haar en houdt het vochtgehalte in balans. De shampoo beschermt en versterkt het haar tegen beschadigingen zoals splijten en breken.

Miracle Hair Treatment

Eleven Australia Miracle Hair Treatment is een voedende rijke crème en het ultieme product voor elk haartype en de perfecte basis voor elk kapsel.

Anti-Frizz Conditioner

Eleven Australia Anti-Frizz Shampoo verzorgd pluizig, dik en broos haar en maakt het glad en beheersbaar. Het houdt het vochtgehalte in balans en versterkt het haar. 

Colour Treatment Blonde

Geef je haar een boost met ELEVEN Keep My Color Blonde. Het voegt glans toe en neutraliseert koperachtige tonen. Zeer geschikt voor blond en grijs haar. 

Body Volume Shampoo

De I Want Body Shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn en dun haar. Deze shampoo zorgt voor meer body, volume en glans. Het haar zal zijdezacht aanvoelen.