| Haartrends

Bij Ruisseau Claire Kapsalon uit Beneden-Leeuwen kunt u al meer dan 20 jaar terecht voor een unieke coupe en kleur!
Voor iedere klant is een unieke coupe en kleur van groot belang, omdat ieder mens uniek is. De kleur van het kapsel kan een extra dimensie geven en versterkt de coupe van dames en heren.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, van subtiel tot dramatisch. Dit geldt voor zoal kleurproducten en kleurtechnieken. Daarom kiest Ruisseau Claire haarmode, de kapper uit Beneden-Leeuwen voor kleurspecialisatie en heeft Lysa het internationale diploma behaald van REDKEN Certified Haircolorist. Met deze kennis kunnen we onze bedrijfsvisie versterken en kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn.

Kapsalon Ruisseau Claire is REDKEN Ambassador en ook verkozen tot REDKEN Revolutionary salon en heeft daardoor alle topproducten in de kapsalon. Wat jouw haar ook nodig heeft; kracht, kleurbescherming, zachtheid of hydratatie, REDKEN heeft de oplossing. Elke lijn biedt een gebruiksvriendelijk systeem dat zo ontworpen is dat je gemakkelijk een behandeling op maat kunt samenstellen voor zowel dames als heren.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij de kapper uit Beneden-Leeuwen, bel 0487 - 59 39 01 of maak nu op onze website een 'Online Afspraak' in onze kapsalon.

 

Ruisseau Claire Kapsalon, kapper Beneden-Leeuwen, haartrends