Vraag & Antwoord

Heb je toch nog een vraag over een product of dienst en vind je die niet meteen op de website? We hebben voor jullie veel gevraagde zaken op een rij gezet! Staat je vraag er niet bij? Bel even of vul het formulier in op de contactpagina.

Waar vind ik jullie prijzen?

Om onze prijzen te bekijken klik hier

Waarom staan er vanaf prijzen in de prijslijst?

Prijzen voor kleuren hangen af van verschillende factoren zoals de kwaliteit, lengte en kleur van je haar. Afhankelijk van hoe lang of dik je haar is, mocht er misschien meer verf nodig zijn om de perfecte kleur te realiseren. Misschien ben je wel op zoek naar een hele toffe, crazy kleur, waarbij een speciale kleurtechniek gebruikt wordt. In dat geval, zal er misschien extra verf gebruikt moeten worden. Het zou ook kunnen zijn dat je haar wat extra verzorging nodig heeft en zullen we misschien een extra product moeten gebruiken om je haar in tact te houden. Je haar kwaliteit behouden is een must voor ons! Waar nodig zal er misschien ontkleurd, voorgepigmenteerd of getoned worden. We willen iedereen 150% happy maken met hun nieuwe coupe; al deze dingen hebben invloed op de prijs en aangezien ieder’s haar bijzonder en uniek is, zijn prijzen daarom ook ‘vanaf’.

Het is lastig om het perfecte advies te geven zonder het haar in real life gezien te hebben. We zouden daarom ook graag iedereen willen adviseren om langs te gaan bij een salon, zeker als je op zoek bent naar een grote verandering. Kom gezellig langs!

Ik ben niet tevreden met mijn behandeling. Wat kan ik doen?

Oh no! Dat spijt ons heel erg. Is je coupe bij nader inzien niet naar wens? Neem dan contact op met de salon, waar je geknipt of gekleurd bent en leg en uit waar je niet helemaal blij mee bent. We strive for perfection, dus mocht iets vaktechnisch niet in orde zijn, dan staan wij daar garant voor. Happy you = happy us!

Hoe lang blijft een creatieve kleur ongeveer zitten?

De houdbaarheid van je kleur heeft te maken met hoe vaak je je haar wast en op welke ondergrond de creatieve kleur is aangebracht. Wij begrijpen dat je natuurlijk zo lang mogelijk van je toffe kleur wil genieten en daarom raden we je ook aan je haar zo min mogelijk te wassen (liefst maximaal 1 keer per week). Afhankelijk hoe vaak je je haar wast, kan deze tot 3 tot 4 weken blijven zitten.

Een pastel kleuring blijft maximaal 2 tot 5 wasbeurten houdbaar en zal iedere wasbeurt teruglopen (de kleur kan lichter worden of volledig verdwijnen, maar ook warmer worden).
Pastel, regenboog kleuren en zilver/grijskleuring worden nooit aangebracht met een permanent verf! Het is een tijdelijke kleuring, die op een gegeven moment altijd uit je haar gaat.

Mocht je je haar alleen nat willen maken, gebruik dan altijd een goede conditioner (vraag jouw salon voor goed advies) om je haarschubben af te sluiten. A little bit of science: water is een base en opent je schubben. De conditioner is een zure en sluit je schubben weer. Doe je dit niet? Dan kan je kleur sneller terug lopen dan gewenst!