Eleven & Duurzaam​

Een range van simpele maar zeer doeltreffende producten. De natuurvriendelijke producten van Eleven Australia bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, aminozuren en organische arganolie en zijn parabenen- en glutenvrij. Een merk dat de Australische levensstijl belichaamt en perfect past bij de Nederlandse “way of life”.

Blonde Shampoo

Eleven Australia Keep My Blonde Shampoo en Treatment. Een musthave behandeling voor mooi blond en geblondeerd haar. Ontdek de werking van violet pigmenten. 

Moisture Shampoo

Eleven Australia Moisture Shampoo voedt het haar en houdt het vochtgehalte in balans. De shampoo beschermt en versterkt het haar tegen beschadigingen zoals splijten en breken.

Miracle Hair Treatment

Eleven Australia Miracle Hair Treatment is een voedende rijke crème en het ultieme product voor elk haartype en de perfecte basis voor elk kapsel.

Anti-Frizz Conditioner

Eleven Australia Anti-Frizz Shampoo verzorgd pluizig, dik en broos haar en maakt het glad en beheersbaar. Het houdt het vochtgehalte in balans en versterkt het haar. 

Colour Treatment Blonde

Geef je haar een boost met ELEVEN Keep My Color Blonde. Het voegt glans toe en neutraliseert koperachtige tonen. Zeer geschikt voor blond en grijs haar. 

Body Volume Shampoo

De I Want Body Shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn en dun haar. Deze shampoo zorgt voor meer body, volume en glans. Het haar zal zijdezacht aanvoelen.