De salon & Ons team

Eerlijk is eerlijk, een bad hair day kan je humeur aardig verpesten. Daarom vertrouwen we jouw haar alleen toe aan de beste kappers. 

Ons verhaal

Wist je dat de naam Ruisseau Claire een vrije vertaling is van de achternaam van Patricia ‘Klarenbeek’ en staat voor een kabbelende, heldere beek? Een mooie symbolische naam voor schoonheid en verandering.

Deze naam past bij onze fijne kapperszaak. Gewoon even lekker onthaasten en waar je alle tijd voor jezelf kunt nemen. Kies een nieuwe look of laat jouw vertrouwde kapsel mooi in model knippen. 

Even wachten? Geen probleem, onze knusse zithoek voelt als een huiskamer. Met een kopje koffie en wat lekkers mijmer je weg, alsof je aan de waterkant van een beekje zit te relaxen… 

1997

Geopend

Ruisseau Claire is een feit – de salon opent haar deuren. Maas en Waal heeft er een vooruitstrevende kapperszaak bij. 

2002

Nieuw pand

We groeien uit ons jasje. Het is tijd voor een nieuwe locatie, we knippen het lintje door. Hier kan ons team vooruit! 

2015

Een stapje groter

Oeps, we passen er niet meer in… We settelen ons in een hoekpand in Beneden-Leeuwen. Alle ruimte voor onze specialisaties en ambities. 

2022

Jubileumjaar!

Dit jaar bestaat Ruisseau Claire 25 jaar. Reden voor feest én een nieuwe uitstraling. Het merk is weer toekomstproof.  Op naar de volgende 25 jaar.

Specialisaties

De beste kappers
Stoppen nooit met leren

Knippen, kleuren & stylen

Onze kappers zijn gespecialiseerd in “knip, kleur en style”. Wij blijven ons ontwikkelen, volgen verschillende cursussen om up to date te blijven en zo de trends mee te geven. 

Redken-expert

Redken wordt door miljoenen haarprofessionals gekozen vanwege haar wetenschappelijke haarvoorschriften en iconische haarkleuringen. Ontdek ook de Redken look!

Make-up

Styling en visagie. Ga je trouwen of heb je een speciale gelegenheid? Dan kan bij een mooi kapsel juist passende makeup natuurlijk niet ontbreken.

Snorren & baarden

Heb jij ook graag een verzorgde look? Laat de baard of snor regelmatig trimmen, knippen en stylen. Zo blijft jouw snor of baard beter in model en zien ze er voller uit.

Persoonlijk advies

Ons team luistert graag naar jouw wensen. Op deze manier weten we altijd wat goed bij jou past en hoe jij stralend en zelfverzekerd de deur uit stapt.

Verwen Treatment

Wil jij stralen als nooit tevoren? Laat je verwennen met een hoofdmassage of doe eens gek en ga voor een complete make-over!

Het leven is mooi als je de juiste kapper hebt gevonden

Met trots laten we onze geknipte kanjers zien. Elk teamlid heeft zijn eigen skills. En met onze trainingen haalt iedereen het beste uit zichzelf. Zo kan elke klant met een grote glimlach de salon laten verlaten!

0
Kappers
0
Kapsels
0
Stagiaires

Edith

Ik hoor weleens dat ik rust breng tussen alle enthousiaste, jonge kappers. Voor mij is de beleving in de salon heel belangrijk. Voel je thuis en laat je verrassen. Om jouw ontspanmoment helemaal af te maken kun je bij mij op de stoel genieten van een heerlijke hoofd-haarmassage. 

Lysa

Need i say more.. Mijn haren spreken voor zich! Laat ook je persoonlijke stijl zien en durf op te vallen. Ik vind het fantastisch om haar, kleur en make-up te combineren. Die make-over is bij mij in goede handen!  

Freek

Ik ben een gedreven type. De uitdaging kan voor mij niet groot genoeg zijn, kom maar door met die nieuwe trends. De klanten zien mij als galante gastheer en barber in spé. Ook zorg ik voor een dagelijkse portie flauwe grappen, lekker blijven lachen 😉 

Mascha

Ik weet het nu zeker, het kappersvak is écht mijn ding! Naast de klanten weer helemaal te laten stralen met hun nieuwe coup vind ik het superleuk om teams te trainen. Deze passie ga ik dan ook zeker toepassen bij mijn collega’s bij Ruisseau Claire. Ik heb er zin in!

Patricia

Of het nu gaat om lang, kort, stijl of krullend haar. Ik vind het een uitdaging om de trends op de voet te volgen en stroom over van inspiratie. Ook motiveer ik het team om altijd te vernieuwen en ontwikkelen. Blijf je verwonderen en geniet van elk kapsel! 

Nynke

Ik heb een voorliefde voor huid én haar. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste lijkt het me een enorme verbreding om ook aan de slag te gaan als kapster. Zo kan ik alle facetten van uiterlijke verzorging toepassen. leuk toch!

Jouw gezicht hier?

Ben jij toe aan een nieuwe job? Kom dan bij ons binnenlopen! Maak onze klanten blij met stylish haar en verwen treatments. Elke dag mooi haar, dat is toch de leukste job van de wereld! 

Trots moment

Met mijn team van knappe kappers heb ik elke dag wel een trots moment. Een mooie recensie, een stralende blik of een gewaagde nieuwe kleur. Wij hebben het mooiste vak van de wereld!

Patricia Klarenbeek

Oprichter Ruisseau Claire Kappers