we inspire & amaze

Wie al jaren hetzelfde kapsel heeft, kan soms best verlangen naar verandering. Vooral als er een nieuw seizoen aanbreekt of als plotseling een bepaalde coupe overal om je heen te zien is. Vraag jij je ook wel eens af: welke haarstijl past bij mij? 

Deze salon is echt een aanrader. Je voelt je hier op je gemak. En het enthousiasme van de kappers maakt het helemaal af. Laat je lekker verwennen met een nieuwe coupe!

Freek

Kapper en Stylist

Ik ben vanuit Eindhoven naar Beneden-Leeuwen verhuisd, en dat is het dubbel en dwars waard! Bij Ruisseau Claire word je op een hele prettige manier verwelkomd. Ik wist zelf niet goed wat ik wilde maar door het deskundige team heb ik een super goed advies gekregen! Het eindresultaat is dan ook heel erg mooi geworden. Ik kom zeker terug!
Naomi
Beneden-Leeuwen
Er hangt altijd een gezellige maar fijne rustige sfeer bij Ruisseau Claire. Altijd eerst even bijpraten met een kopje thee of koffie. Gepaard met het plan van aanpak en de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hier merk je de kennis en enthousiasme onder het team. Zelfs de grootste uitdagingen gaan zij niet uit de weg. Daarom kijk ik nu alweer uit naar de volgende afspraak!
Anne-Sophie
Beneden-Leeuwen

De kanjers die al een metamorfose hebben ondergaan: