Redken & Mooie Kleuren

Redken producten zijn innovatieve producten van professionele kwaliteit. Het wordt wereldwijd gebruikt door veel kappers. De shampoos en conditioners kunnen dagelijks gebruikt worden. En wanneer je haar toe is aan een extra boost kan je je routine aanvullen met de verzorgende haarmaskers. Herstel en verzorg je haar waardoor het elke dag lijkt alsof je net van de kapper komt. Gebruik voor de finishing touch het Redken haarserum wat je haar zacht maakt en mooi laat glanzen.

Color Extend Shampoo

Redken Color Extend Blondage. De ultra violet pigmenten in de shampoo helpen de blonde kleur behouden en voorkomen geeltinten. Het resultaat is een koele blonde kleur. 

Soft Hair Shampoo

Redken All Soft Mega Shampoo. Een extreem hydraterende shampoo voor de verzachting van droog haar. De shampoo is ideaal voor alle types droog haar; krullen, steil en slag. 

Bonding Concentrate Shampoo

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo en conditioning. Een krachtige, verzorgende shampoo die schade aan het haar zichtbaar terugdraait in slechts één behandeling.

All Soft Haarmasker

Redken All Soft Heavy Cream. Een hydraterend haarmasker voor stug en weerbarstig haar. Het haarmasker geeft broos haar zijn kracht en zachtheid terug. 

Color Extend Brownlights

Een kleurcorrigerende shampoo voor bruin haar die geel/oranje ondertonen neutraliseert waardoor je weer een prachtige egale basistoon krijgt.

 

Extreem Length Styling

De Redken Extreme Length Leave is een beschermende treatment die zorgt voor sterk, lang en gezond haar. Voorkom gespleten haarpunten en zorg voor gezond haar.